Hírek

A hongkongi kormány a Novellt választotta

  • A hongkongi kormányzati szervek 85 százaléka a négy vezető szoftverszállító megoldásai közül a Novell Nsure termékét választotta személyazonosság-kezelési feladatainak megoldásához

Budapest – 2005. január 24.– A hongkongi kormány a hatáskörébe tartozó több mint 100 szervezet személyazonosság-kezelésének megoldásához négy szállítót - Novell, IBM, Sun és Computer Associates - minősített, hogy hatékonyabb szolgáltatásokat biztosíthasson 7 millió állampolgárának. A minősítést követően a hongkongi kormányzati szervek 85%-a a Novell megoldását választotta. A CCGO (Central Cyber Government Office) és az egyes hivatalok a web alapú egypontos bejelentkezést és a felhasználói fiókok több szervezetet átfogó kiosztási lehetőségét tartották a legfontosabb érvnek, mely a Novell Nsure biztonságos személyazonosság-kezelési megoldása mellett szól.

A hongkongi Central Cyber Government Office (CCGO), mely a hongkongi kormányzat által használt informatikai infrastruktúra megtervezéséért és fejlesztéséért felelős, számos személyazonosság-kezelési szállítót értékelt abból a szempontból, hogy a kormányzat, az állampolgárok és köztisztviselők számára jobb minőségű szolgáltatásokat és támogatást biztosíthasson. A CCGO a Novell, az IBM, a Sun és a Computer Associates megoldásait minősítette megfelelőnek Hong Kong nagyszámú, különféle kormányzati osztálya számára, és minden szervezetnek lehetővé tette e megoldások értékelését, illetve az igényeiknek legjobban megfelelő kiválasztását.

„A több millió állampolgár kiszolgálására a hongkongi kormánynak egy olyan biztonságos megoldást kellett találnia mely skálázható és jól együttműködik a már meglévő infrastruktúrával. Ezt biztosítja a Novell” – mondta David Litwack, a Novell alelnöke és személyazonosság-kezelési szolgáltatásokért felelős vezetője.

„A számos kormányzatnak szállított személyazonosság-kezelési megoldások tapasztalatára támaszkodva a Novell segítséget nyújt a hongkongi kormánynak a folyamatok egyszerűsítésében, mivel lehetővé teszi a különböző rendszerek személyazonosság-információinak integrálását és kezelését, valamint a személyazonosság információkat kihasználó további költségmegtakarító megoldásokat biztosít” – tette hozzá Litwack.

Novell Nsure személyazonosság-kezelési megoldások

A Novell Nsure biztonságos személyazonosság-kezelési megoldásai biztos alapot nyújtanak ahhoz, hogy a szervezetek gyorsan és hatékonyan reagáljanak a változásokra. Ezekkel a kifinomult megoldásokkal az ügyfelek a megfelelő erőforrásokat és információt megfelelő időben juttathatják el a megfelelő emberekhez — miközben fokozzák a biztonságot, csökkentik az informatikai költségeket és jobb felhasználói tapasztalatokat biztosítanak. A Novell Nsure biztonságos személyazonosság-kezelési megoldásokról további információt a http://www.novell.com/nsure weblapon talál.

A Novell kormányzati megoldásai

A Novell kormányzati megoldásai az állami szektor szervezeteinek nyújtanak segítséget a kormányzati rendszerekben áramló információ biztonságossá tételéhez és integrálásához, miközben a lehetőségek széles skáláját, köztük nyílt forráskódú technológiákat kínálnak. A Novell kormányzati megoldásai ötvözik az iparág vezető technológiáját és szolgáltatásait a szektorhoz kapcsolódó szakértelemmel, így a kormányzat részére rugalmas, nyílt és biztonságos személyazonosság alapú megoldások kialakítására képesek.