Hírek

Az Open Enterprise Server betekintést nyújt az informatika jövőjébe

  • A Network Magazine áttörésként értékeli a Novell Open Enterprise Servert az infrastruktúra szoftverek területén

Budapest — 2005. május 19. – A Novell Open Enterprise Server, a világ első vegyes forráskódú szoftvere elnyerte a Network Magazine 2005-ös innovációs díját, amely „áttörést jelentő” technológiaként jellemzi a terméket az infrastruktúra szoftverek kategóriájában. A Network Magazine szerint az innováció időnként azt jelenti, hogy pont a megfelelő képességeket csomagolják pont a megfelelő termékbe, és azt megfelelő áron árusítják. Ezeket a tökéletes termékeket díjazzák „Product Breakthrough” (áttörést jelentő termék) elismerésükkel.

A CMP Media LLC tulajdonában lévő Network Magazine szerkesztői termékek százait vizsgálták meg, hogy díjazzák az év legfontosabb és legkreatívabb innovációit. Összesen 30 olyan győztest választottak ki, akik szerintük betekintést nyújtanak az informatika jövőjébe.

„Az Open Enterprise Server a legjobb hálózati funkciók és élvonalbeli operációs rendszerek társításával keletkezett. A mindkét környezet legjobb megoldásainak kiválasztására épülő fejlesztés túllép a korábbi operációs rendszereken és kiegészíti a szoftverben található technológiai fejlesztéseket.” – nyilatkozta David Patrick, a Novell alelnöke és a Linux rendszerekért, nyílt forráskódú platformokért és szolgáltatásokért felelős vezetője. „Megoldásunk alacsonyabb költségeket jelent az ügyfeleknek, és könnyen követhető irányt mutat a jövő felé.” – tette hozzá Patrick.

A Novell NetWare legújabb verziója, az Open Enterprise Server egyesíti a nyílt és zárt forráskódú rendszerek legjobb tulajdonságait. A Novell Open Enterprise Server egy biztonságos és megbízható szolgáltatási csomag, amely a Novell NetWare® és SUSE® LINUX Enterprise Server kombinálásával bevált fájlmegosztási, nyomtatási, címtár, felügyeleti, csoportmunka és alkalmazásszolgáltatásokat nyújt. Az Open Enterprise Server rendszerről további információt a http://www.novell.com/oes weboldalon talál.