Hírek

A piacvezető ügyfélkapcsolati megoldások is a Linux platformra tartanak

  • A Siebel Systems is támogatja a Novell SUSE Linux Enterprise Servert

  • A Novellel közösen fejlesztett alkalmazások segítségével a Siebel ügyfelei is kihasználhatják a Linux platform előnyeit

Budapest, 2005. augusztus 22. – A Siebel Systems, az ügyfélkapcsolati megoldások vezető szolgáltatója és a Novell, az infrastruktúra szoftverek és szolgáltatások vezető szállítója a LinuxWorld konferencián bejelentették, hogy kiemelt támogatást nyújtanak a Siebel üzleti alkalmazások és a Novell SUSE LINUX Enterprise Server 9 együttműködéséhez. A két cég számos kiegészítő ajánlata tovább segíti a kulcsfontosságú Siebel alkalmazások nyílt forráskódú platformokra történő telepítését, megbízható vállalati szintű támogatás és rugalmasan kiválasztható hardver konfigurációk mellett.

„A Novellel közösen fejlesztett alkalmazások segítségével a Siebel ügyfelei is kihasználhatják a Linux platform előnyeit” - nyilatkozta Skip Bacon, a Siebel Systems technológiáért felelős alelnöke. „Így minden ügyfelünk számára elérhetővé válnak a szabványalapú számítástechnikai technológiák. A SUSE Linux integrált felügyeleti képességei megkönnyítik a Siebel rendszereket használó rendszergazdák munkáját: gyorsabban elvégezhetik a rendszerek telepítését, konfigurálását és működtetését. Terveinkben szerepel, hogy folytatjuk a Novellel való együttműködésünket, melynek keretében világszínvonalú vállalati megoldásokat biztosíthatunk ügyfeleinknek” – tette hozzá Bacon.

A Siebel Systems termékfejlesztési csoportja a Novell mérnöki szervezetével közösen dolgozik azon, hogy a Siebel ügyfelei is kihasználhassák a Novell teljes mértékű támogatását élvező Linux platform előnyeit. A kibővített fejlesztési együttműködés keretében támogatást biztosítanak a szabványalapú számítástechnikai megoldások elérhetőségére, és a Siebel alkalmazáscsomagok optimalizálására. Az eredmény várhatóan a legmagasabb szintű üzleti követelményeknek is megfelel - mind teljesítmény, mind skálázhatóság terén-, alacsonyabb költségszintet eredményezve.

„A Siebel és a Novell együttműködése újabb bizonyíték a SUSE Linux felkészültségére. A Siebel piacvezető ügyfélkapcsolati alkalmazásainak párosítása a Novell infrastruktúra szoftverek területén szerzett vezető szerepével olyan innovatív megoldások szállítását eredményezheti, amelyre a vállalatoknak szükségük van a mai erős versenyhelyzetben” - mondta David Patrick, a Novell alelnöke és a Linux nyílt forráskódú platformokért és szolgáltatásokért felelős vezetője.

A Siebel Systemsről

A Siebel Systems az ügyfélkapcsolati megoldások vezető szolgáltatója. A Siebel megoldások a legjobb vállalati képességekkel rendelkeznek az ügyfélkapcsolatok kezelésében (Customer Relationship Management - CRM), az üzleti intelligencia és ügyféladatok integrációja területén, valamint telepíthetők licencelt szoftverként vagy üzemeltetett szolgáltatásként. Az együttműködő partnerek gyarapodó globális hálózatával a Siebel az emberek, a folyamatok és a technológia területén egyaránt biztosítja azt a szakértelmet, amely kulcsfontosságú az ügyfélkapcsolati rendszerek telepítésével kialakított üzleti érték szempontjából. További információért látogassa meg a www.siebel.com honlapot.