Hírek

A Novell személyazonosság-kezelő megoldása a legjobb az InfoWorld szerint

  • A Novell Identity Manager gyorsabb munkavégzést biztosító hatékony eszközeivel és intuitív felületeivel szolgált rá az elismerésre

Budapest, 2006. január 9. – Az InfoWorld Technology of the Year (Az év technológiája) díjkiosztóján a Novell Identity Manager megoldást választották „a legjobb személyazonosság-kezelő” (Best Identity Manager) alkalmazásnak a 2006-os évben. Az InfoWorld díjak nyerteseit a termékek innovativitása és hatékonysága alapján a tesztközpont elemzői választják ki minden évben. A magazin szerint a sokoldalú grafikus munkafolyamat kezelő és tervező eszközök, az intuitív felhasználói felület és a szilárd címtár alapok nagy előnyt jelentenek a Novell Identity Manager 2 számára az erős versenytársakkal szemben. Mindezek nagymértékben hozzájárultak a díj elnyeréséhez.

„A következő fő fókusz a használhatóság. A személyazonosság kezelés területén a Novell vezető szerepet tölt be a címtárszerver alapokra épülő, kifinomult felügyeleti eszközök kínálatával” – írták az InfoWorld tesztközpontjának elemzői. Az Identity Manager következő verziója egy kiforrott technológiára épül és az Eclipse keretrendszeren alapuló automatizált erőforrás-kiosztási képességeket és vizuális házirend tervezőt is tartalmaz.

A személyazonosság-kezelési piacon már több mint öt éve jelen levő és több mint 3600 ügyféllel rendelkező Novell hamarosan Magyarországon is bemutatja a következő generációs vezető személyazonosság-kezelő megoldását. A Novell Identity Manager következő verziója fejlett vizuális modellezési, munkafolyamat és önellenőrző képességekkel rendelkezik, és hatékony új eszközöket kínál a vállalatoknak, hogy megfelelhessenek a szigorú biztonsági és megfelelőségi követelményeknek.

„Méltán vagyunk büszkék vezető szerepünkre a személyazonosság-kezelés gyorsan növekvő piacán, ugyanis az Identity Manager 2 termék eddigi elismerése azt igazolja, hogy ismerjük ügyfeleink valódi igényeit” – mondta Kent Erickson, a Novell személyazonosság- és erőforrás-kezelésért felelős alelnöke. „A termék következő verziójának fejlesztésével még magasabbra emeljük a lécet, és várakozásaink szerint átvesszük a vezetést a valós ügyfélproblémák megoldása terén is” – tette hozzá Erickson.

Az elnyert Technology of the Year (Az év technológiája) díjak az InfoWorld 2006. januári számában jelennek meg. A Novell személyazonosság- és hozzáférés-kezelésével kapcsolatban további információ a http://www.novell.com/identity honlapon található.