Hírek

A Novell Open Workgroup Suite további előnyöket kínál az ügyfeleknek

  • A Novell Open Workgroup Suite segítségével világszerte számos vállalat és intézmény csökkenti költségeit és használja ki a nyílt forráskódú szoftverek nyújtotta rugalmasságot
  • Az új Value Pack program más gyártóktól származó szoftvertermékekre is jelentős kedvezményeket kínál, a Novell Magyarországnál pedig 2007. április 27-ig minden eddiginél kedvezőbb áron érhető el a termékcsomag

Budapest, 2007. március 28. - A Novell Open Workgroup Suite segítségével világszerte számos vállalat és intézmény csökkenti költségeit és használja ki a nyílt forráskódú szoftverek nyújtotta rugalmasságot. A Novell ügyfelei, például az Oregon Department of Human Services (Oregon állam szociális és egészségügyi minisztériuma), a svédországi Norrköping városa, a Girosol Corp., a Michigan állambeli Detroit városa és a Hines Corporation már kihasználják az első, Nyitott Vállalatoknak szánt munkacsoport-programcsomag előnyeit, amely rugalmas és költséghatékony megoldást nyújt a nyílt forráskódú és szabványalapú szoftverekre alapozva. A Novell Open Workgroup Suite a nyílt forráskódú és jogvédett szoftverek optimális kombinálásával született termékcsomag, amelynek segítségével a legmodernebb technológiák használata mellett, kompromisszumok megkötése nélkül racionalizálhatók az informatikai költségek. A programcsomag minden olyan szolgáltatást biztosít, ami egy korszerű irodai infrastruktúra kialakításához szükséges, és a legfontosabb szerver oldali szoftverektől kezdve a teljes értékű irodai munkaállomásig minden lényeges alkalmazást tartalmaz.

A Novell Open Workgroup Suite programcsomag, amely 2007. április 27-ig minden eddiginél kedvezőbb áron érhető el a Novell Magyarországnál, a csoportmunka megoldás (Novell GroupWise) és a rendszerfelügyeleti komponens (Novell ZENworks) mellett az Open Enterprise Server linux alapú változatát is tartalmazza. A csomag többplatformos változatban is elérhető. A linux alapú szerver és az ott futó szolgáltatások mellett a megoldásnak része egy MS Office kompatibilis irodai csomag, az OpenOffice Novelles változata - amely Windowson is működik - valamint egy teljes értékű linux alapú irodai munkahely a SUSE Linux Enterprise Desktop, amelynek bevezetése folyamatban van többek között a francia Peugeot autógyártó óriásnál, több mint 20 000 munkaállomásra. A francia autógyártó a költségcsökkentési lehetőségre, a könnyű használhatóságra az integrációra és a széleskörű támogatásra hivatkozva váltott Linux asztali rendszerre.

Ügyfelek az Open Workgroup Suite-ról

„Oregon állam vezető szerepet játszik a nyílt forráskódú szoftverek állami és helyi önkormányzatoknál való bevezetése terén, és a szociális és egészségügyi minisztérium is ilyen szoftvereket használ arra, hogy Oregon polgárai számára biztosítsa az egészség, a biztonság és az önellátás előnyeit” – nyilatkozta Bill Crowell, az Oregon Department of Human Services informatikai igazgatója. „Mindig keressük a költségcsökkentés és az igényeinket jobban kielégítő alternatív megoldások lehetőségeit, amint azt a SUSE Linux Enterprise Desktop 10 jelenleg zajló próbaüzeme is bizonyítja. A Novell Open Workgroup Suite úgy nyújtja az általunk keresett előnyöket, hogy egy megbízható szállító áll mögötte” – tette hozzá Crowel.

„A Novell mindig is megbízható partner volt, ez a programcsomag pedig segítségünkre van informatikai környezetünk hatékonyabbá tételében, miközben jobb szolgáltatást nyújthatunk polgáraink számára. Minden alkalmazást, amit csak lehetett, Windows platformról áttettük Linux kiszolgálókra, így a jobb rendelkezésre állás az informatikai részlegnek, az alkalmazottaknak és a polgároknak egyaránt áldás” – mondta el Roger Eriksson, Norrköping városának informatikai stratégiai igazgatója.

„A Girosol belföldi és nemzetközi elektronikus pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújt 48 országban és 28 államban. Vállalatunknál a személyes szolgáltatások és a csúcstechnológia elegyétől függ, hogy képesek vagyunk-e jobb árat, gyorsabb fizetést és kiváló megbízhatóságot nyújtani ügyfeleink részére. A Novell Open Workgroup Suite elősegíti a költségek csökkentését és a megbízhatóság növelését, és kihasználhatóvá teszi a nyílt forráskód előnyeit. Célunk, hogy az összes rendszerünket és munkaállomásunkat átléptessük a SUSE Linux Enterprise platformra, és a Novell programcsomagjával mindezt saját tempónkban végezhetjük el” – nyilatkozta Omar Cassola, a Girosol Corp. elnök-vezérigazgatója.

Novell Open Workgroup Suite Value Pack Program

Az új Novell Open Workgroup Suite Value Pack program keretében a Novell Open Workgroup Suite csomagot 2007. március 19-e és augusztus 31-e között megvásárló, vagy szoftverkövetési szerződését ezidő alatt megújító ügyfelek számára további előnyt jelent, hogy harmadik gyártótól származó termékeket is kedvezményesen vásárolhatnak meg. A kedvezményesen megvásárolható termékek – többek között a GWAVA* Retain*, a McAfee* LinuxShield*, az Omni Technology Solutions Linux Desktop Multiplier for SUSE Linux Enterprise Desktop 10 termék és a Syncsort* Backup Express – a Novell Open Workgroup Suite egy vagy több összetevőjének szolgáltatásait fejlesztik tovább.

További információ és a Value Pack programban résztvevő termékek és kedvezmények listája a http://www.novell.com/products/openworkgroupsuite/valuepack.html weboldalon található.

A Novell Magyarország április 27-ig érvényes ajánatáról, a Novell Open Workgroup Suite programcsomagról, annak összetevőiről és a más termékekkel való együttműködéséről további információ a http://www.novell.com/hungary/promo/070206_ows/ weboldalon található.