Hírek

"Best of Interop" díjat nyert a Novell ZENworks Linux Management

  • A Novell ZENworks Linux Management terméke „Best of Interop” díjat nyert felügyeleti, hálózati szoftver és szolgáltatások kategóriában az Interop idei Las Vegas-i díjátadóján

Budapest, 2007. június 27. – A Novell ZENworks Linux Management kapta a felügyeleti, hálózati szoftver és szolgáltatások kategória „Best of Interop” díját a Las Vegasban rendezett Interop 2007 díjátadón. A CMP Media kiadásában megjelenő Network Computing magazin zsűrijének főbb értékelési szempontjai közé tartozott, hogy a termék mennyiben segíti elő a technikai fejlődést, mennyiben növeli az üzleti hatékonyságot, és mindemellett megbízható és költséghatékony működést biztosít-e heterogén informatikai környezetben. A Novell ZENworks Linux Management azzal emelkedett ki a konkurens termékek közül, hogy a vállalat egészére – a kiszolgálótól a felhasználói munkaállomásig – kiterjedő Linux felügyeleti megoldást kínál ügyfeleinek.

„Legújabb díjunk is azt bizonyítja, hogy az általunk kínált megoldások használatával ügyfeleink egyszerűen felügyelhetik Linux-környezetüket” – mondta Joe Wagner, a Novell rendszerekért és erőforrás-kezelésért felelős vezérigazgatója. „A Novell ZENworks Linux Management-tel az informatikai rendszerek gyorsan és könnyen, egy központi helyről konfigurálhatók, frissíthetők és felügyelhetők – az adminisztrációs idő és a költségek növekedése nélkül” – tette hozzá Wagner.

A Novell ZENworks Linux Management teljes életciklus-kezelést nyújt a Linux-alapú erőforrások telepítéséhez, felügyeletéhez és karbantartásához. A Novell vállalati Linux-felügyeleti rendszere az egyetlen házirendalapú megoldás, amely a SUSE Linux Enterprise 10 rendszereken kívül több szállító termékéhez is nyújt Linux-támogatást. Támogatja a különböző platformokat, többek között a x86 és x86_64, valamint a PPC, az Itanium és a zSeries architektúrákat. Könnyen kezelhető felhasználói felületével és az online Novell Customer Center integrációjával a ZENworks Linux Management zökkenőmentesen frissíti a Linux kiszolgálókat, és egyszerűbbé teszi a szoftverek, a fájlok és a tartalom terjesztését.

A Novell ZENworks Linux Management termékről további információ a www.novell.com/products/zenworks/linuxmanagement/ weboldalon található.