Hírek

HP - Novell együttműködés: a HP Identity Center felhasználói egyszerűen áttérhetnek a Novell személyazonosság-kezelési megoldásaira

  • A Novell teljes licencjóváírást biztosít a HP Identity Center jelenlegi felhasználói számára, akik áttérnek a személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti termékekre

  • A HP értékesíti a Novell személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti megoldásait, a Novell pedig felhasználja a HP Identity Center technológiáját

Budapest, 2008. május 23. – A HP és a Novell olyan kizárólagos szövetséget jelentett be, amelynek keretében a HP Identity Center felhasználói egyszerűen térhetnek át a Novell személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti megoldásaira. A megállapodás részeként a HP és a Novell közösen kínálnak áttérési szolgáltatásokat. A HP értékesíti a Novell személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti megoldásait, a Novell pedig felhasználja a HP Identity Center technológiáját.

A HP az év elején jelentette be, hogy további befektetéseivel elsősorban a személyazonosság-kezelési termékeket használó, már meglévő ügyfeleit támogatja az új termékeladások helyett. A HP jelenlegi ügyfelei kihasználhatják a program előnyeit, és áttérhetnek a Novell iparági vezető megoldásaira, így a magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó személyazonosság-kezelési megoldások ezután is biztosítottak számukra. A HP továbbra is nyújt terméktámogatást azoknak az ügyfeleknek, akik nem térnek át a Novell megoldásaira.

„A HP és a Novell egy jövőbe vezető utat mutat azon HP Identity Center felhasználóknak, akik már a kritikus fontosságú személyazonosság-kezelési infrastruktúra mellett döntöttek” – mondta Gerry Gebel, a Burton Group alelnöke és szolgáltatási igazgatója. „A Novell és a HP közötti együttműködés mindkét fél számára egyaránt előnyös, hiszen egyre fokozódó versenyhelyzetben erősítik egymást, kielégítve a vállalatok technológiai és szolgáltatási igényeit” – tette hozzá Gebel.

„Azért a Novellt választottuk partnernek az együttműködéshez, mert amellett, hogy piacvezető és kimagasló technológiai háttérrel rendelkezik, elismert vállalat és elkötelezett a HP ügyfelei felé” – mondta Ben Horowitz, a HP alelnöke és szoftverüzletágának üzleti technológiák optimalizálásával foglalkozó részlegének ügyvezetője. „Közös célunk a HP ügyfeleinek teljes körű támogatása az áttérés során” – tette hozzá Horowitz.

A Novell személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti megoldásaival a vállalati ügyfelek a személyazonosítási kockázatok és az adatlopás csökkentése mellett zökkenőmentesebbé tehetik az informatikai felügyeletet, betartathatják az üzleti irányelveket, valamint eleget tehetnek a megfelelőségi követelményeknek.

A HP és a Novell áttérési programja átfogó támogatást és a következő szolgáltatásokat nyújtja az áttérési folyamat során:

  • Licencjóváírás a HP Identity Center jelenlegi felhasználói számára: az első 12 hónapra a Novell teljes licencjóváírást biztosít a személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti termékeire áttérő ügyfeleknek.

  • Áttérési szolgáltatások: a HP tanácsadó és rendszerintegrációs csapatának szolgáltatásaival az áttérés zökkenőmentes, a napi üzletmenetet minimálisan érinti.

  • Áttérési eszközök közös fejlesztése: a HP és a Novell olyan eszközöket fejleszt, amelyekkel a szolgáltatásokat nyújtó csapataik automatizálhatják és megkönnyíthetik az áttérést a HP Identity Center és a Novell megoldásai között.

„A Novell széles körben ismert vállalat, több mint 6 000 ügyfélnek szállít kiváló személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti megoldásokat világszerte” – mondta Jim Ebzery, a Novell vezérigazgatója, a személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti megoldások vezetője. „A HP-vel együttműködve hozzásegítjük ügyfeleinket az informatikai költségek csökkentéséhez és a felhasználók napi hatékonyságának fenntartásához” – tette hozzá Ebzery.

A Novell személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti megoldáskínálatáról bővebb információt a http://www.novell.com/identityandsecurity weboldalon talál.