Hírek

Kibővített támogatás a PlateSpintől a Citrix XenServert használó ügyfelek számára

  • A Novell által nemrégiben felvásárolt PlateSpin többplatformos megoldásai csökkentik a költségeket, a rendszer bonyolultságát és a kockázatokat napjaink heterogén adatközpontjaiban

Budapest, 2008. május 29. – A PlateSpin ULC, a Novell által nemrégiben felvásárolt vállalat bejelentette a Citrix XenServer támogatását a PlateSpin termékcsaládon belül. A XenServer támogatása a PlateSpin többplatformos stratégiájának egyik kulcseleme, amelynek elsődleges célja a heterogén adatközpont-környezetek felügyeletére biztosított egységes megoldáscsomag mellett a fizikai és virtuális infrastruktúrák egységesítése.

„A PlateSpin a Citrix technológiai partnereként elkötelezett az együttműködés mellett, annak érdekében, hogy az ügyfeleknek egyszerű, hatékony és együttműködésre alkalmas megoldásokat nyújthasson a kiszolgálók virtualizációjának területén, valamint egyszerűbb felügyeletet biztosíthasson a XenServer-környezetekhez” – mondta Stephen Pollack, a PlateSpin ULC elnök-vezérigazgatója. „A PlateSpin munkaterhelés-hordozhatósági és -profilkezelési technológiája lehetővé teszi a Citrix ügyfelei számára, hogy a legtöbbet hozzák ki a XenServer befektetésekből a XenServer olyan heterogén adatközpont-környezetekbe való integrálásának felgyorsítása és leegyszerűsítése révén, ahol különféle hypervisor (virtuális gépeket felügyelő) technológiák érhetők el” – tette hozzá Pollack.

„A Citrix továbbra is kiváló kapcsolatra törekszik a PlateSpinnel” – mondta Lou Shipley, a Citrix Systems Xen termékcsoportért felelős részlegének alelnöke. „A PlateSpin fejlett adatközpont-elemző és -tervező megoldását, a PowerRecont használjuk a virtualizációképesség-vizsgálati (VRA) szolgáltatásunkhoz, és kíváncsian várjuk, hogy a PlateSpin termékek következő verziói milyen továbbfejlesztett támogatást biztosítanak majd a XenServerhez. A PlateSpin kiterjedt többplatformos támogatásának segítségével a Citrix ügyfelei még bővebb megoldáskészletből válogathatnak a XenServer heterogén adatközpontokban történő bevezetése, felügyelete és bővítése során” – tette hozzá Shipley.

A PlateSpin PowerRecon napjaink elosztott, többplatformos környezeteinek széles körű támogatása révén olyan vállalati szintű munkaterhelés-profilkezelési, -tervezési és -optimalizációs megoldást biztosít, amely a virtualizációs kezdeményezésekkel elérhető sebesség, minőség javítása mellett megkönnyíti a virtuális környezetek felügyeletét is.

A Novell vállalata, a PlateSpin egységes megoldáscsomagot kínál a vállalatoknak az adatközponti kiszolgálóvirtualizálás bevezetéséhez, felügyeletéhez és bővítéséhez. A PlateSpin munkaterhelés-hordozhatóságot biztosító megoldása elválasztja a munkaterhelést a hardvereszközöktől, hogy az adatok, az alkalmazások és az operációs rendszerek hordozhatóvá váljanak a hálózaton keresztül, a fizikai vagy virtuális számítógépek között is. A kiszolgálók munkaterhelésének fizikai és virtuális környezetekben történő hordozhatósága, védelme, kiosztása és optimalizálása lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy csökkentsék a költségeket, a rendszer bonyolultságát és a kockázatokat. A beépített munkaterhelés-profilkezelésnek és -tervezésnek köszönhetően a PlateSpin megoldásai javítják az adatközpont-kezdeményezésekkel elérhető sebességet és minőséget, ezáltal megkönnyítik a heterogén informatikai környezetek felügyeletét. További információ a www.platespin.com honlapon található.