Hírek

A Novell nyerte a 2008-as Codie Awards „Legjobb Vállalati Biztonsági Megoldása” díjat

  • A Novell személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti megoldásai nyerték el a legjobb vállalati biztonsági megoldás díját a 2008-as CODiE díjkiosztón

  • A Novell díjazott termékei a Novell Identity Manager, a Novell Access Manager, a Novell Sentinel és a Novell SecureLogin

Budapest, 2008. június 17. – A Novell személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti megoldásai nyerték el a „Legjobb Vállalati Biztonsági Megoldás” díjat a 2008-as CODiE díjkiosztón. A Software Industry and Information Association (Szoftveriparági és Információs Szövetség, SIIA) által rendezett eseményen a szoftveripar teljesítményét és jövőbeli célkitűzéseit díjazták. Ez a díj a Novell személyazonosság-kezelési és biztonság-felügyeleti megoldásainak kiemelkedő eredményeit ismeri el, amelyet már közel 6 000 ügyfél tapasztalt meg világszerte.

„A CODiE Awards az iparág egyik vezető díjazási programja. Büszkék vagyunk arra, hogy elnyertük a legjobb vállalati biztonsági megoldás díját” – mondta Jim Ebzery, a Novell alelnöke és a személyazonosság-kezeléssel és biztonságfelügyelettel foglalkozó részleg ügyvezetője. „A biztonság továbbra is az egyik legfontosabb üzleti kihívás, amellyel a vállalatoknak szembe kell nézniük. A Novell elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek a legjobb megoldásokat biztosítsa az üzleti irányítás, a kockázatkezelés és a megfelelőség területén. Személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti megoldásaink díjazása is bizonyítja, hogy ügyfeleink értékelik az egyszerű bevezetés mellett a Novell megoldásaiban rejlő integrációs lehetőségeket” – tette hozzá Ebzery.

A legjobb vállalati biztonsági megoldás díja azt a terméket vagy szolgáltatást illeti meg, amely a legjobb vállalati biztonsági megoldást nyújtja egy vállalat vagy egy nagy hálózat számára, beleértve a hitelesítést, a tűzfalakat, a virtuális magánhálózatokat, a titkosítást, a behatolásészlelést, a házirend-alapú felügyeletet, a felügyeleti szolgáltatásokat valamint a vírusvédelmi termékeket. Ebben a kategóriában a Novell személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti megoldáskínálata nyert, amelynek része a Novell Identity Manager, a Novell Access Manager, a Novell Sentinel és a Novell SecureLogin. A Novell személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti megoldásait számos iparágban – a gazdasági szektorban, az egészségügyben, a kormányzat és az oktatás területén – a Fortune 500 vállalatoktól kezdve a kisvállalkozásokig széles körben alkalmazzák a különböző eltérő informatikai környezetekben.

A CODiE-díjak már 23 éve jelentenek elismerést a szoftveres, tartalmi és oktatási platformok, alkalmazások és szolgáltatások területén. Ebben az évben több mint 600 vállalat 1 100 CODiE-jelölést küldött be. A kategóriák döntőseit a szoftveripar és az IT szaksajtójából, technológiai szerzőkből, elemzőkből, tanácsadókból valamint az iparági szakértőkből álló szakmai zsűri választotta ki. A végső döntést a SIAA tagvállalatok hozták meg.

„A 2008-as CODiE Awards iparáganként a legjobb új technológiájú termékeket és szolgáltatásokat nyújtó vállalatokat ismerte el” – mondta Ken Wasch, a SIIA elnöke. „A díjak és a nyertesek is alátámasztják a technológia fontosságát, és innovatív megoldásokat nyújtanak az amerikai vállalatoknak és az ügyfeleknek. A SIIA gratulál az összes CODiE díjnyertesnek és jelöltnek, akiknek innovatív tevékenysége alapvetően fontos ahhoz, hogy Amerika megtarthassa vezető pozícióját a globális tudásalapú gazdaságban” – tette hozzá Wasch.

A Novell személyazonosság- és biztonságfelügyeleti megoldásairól bővebb információt a http://www.novell.com/identityandsecurity weboldalon talál.