Hírek

A Novell elnök-vezérigazgatója nyitja meg az Interop New York konferenciát

  • A Novell az integrált személyazonosság-kezelési és biztonságifelügyleti megoldásai mellett, fizikai és virtuális rendszerek felügyeletére szolgáló eszközöket, egyéni és csoportmunka eszközöket, valamint beépített virtualizációs megoldással kiegészített platformokat kínál

Budapest, 2008. szeptember 16. – Ron Hovsepian, a Novell elnök-vezérigazgatója tartja a nyitóbeszédet az Interop New York konferencián szeptember 17-én, szerdán 10 órakor a New York-i Jacob Javits Convention Centerben. A rendezvény célja, hogy átfogó gondolatokkal gazdagítsa a legfontosabb informatikai témákat és az üzleti technológia jövőjét. Ezzel összhangban Ron Hovsepian nyitóbeszédében „Making IT Work As One” (Az informatika egységes működésének biztosítása) címmel a Novell stratégiáját vázolja fel, melynek középpontjában az ügyfeleknek nyújtott érték áll. Ezt az értéket a költségek, a bonyolultság és a kockázatok csökkentése jelenti napjaink vegyes informatikai környezeteiben.

A Novell az integrált személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyleti megoldásai mellett fizikai és virtuális rendszerek felügyeletére szolgáló eszközöket, az egyéni- és csoportmunkát támogató eszközöket, valamint az asztali munkaállomásoktól az adatközpontokig használható platformot kínál beépített virtualizációval. A Novell alkalmazott technológiái informatikai rugalmasságot és gyors reagálást biztosítanak ügyfeleik számára a szervezeti célok eléréséhez. A Novell széles körű partnerkapcsolatai és a legjobb mérnöki háttérrel rendelkező, a főbb rendszerekkel kiválóan együttműküdő Linux és IT menedzsment szoftverei révén olyan integrált termékportfólióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az általa kínált technológiák tökéletes összhangban működjenek együtt a felhasználókkal.

A Novell az Interop New York konferencia kiállításán is részt vesz a 439-es standon.

A rendezvényen bemutatott termékek például a következők:

  • Novell ZENworks Configuration Management, amely automatizálja és kezeli az asztali rendszerek teljes életciklusát a lemezképek elkészítésétől a selejtezésig, és kiterjed a biztonság és a vagyongazdálkodás területére is.

  • Novell ZENworks Endpoint Security Management, amely házirendalapú megközelítéssel védi a vállalati végpontokat.

  • Novell ZENworks Orchestrator és PlateSpin megoldások, amelyek egy reakcióképes adatközponton belül automatizálják az informatikai felügyeletet és az üzleti folyamatokat az infrastruktúrafelügyelet következő generációjának megteremtéséhez.

  • Novell Teaming + Conferencing és Novell GroupWise, amelyek vállalati szintű közösségi hálózatokat, csoportmunka eszközöket, e-mail megoldást és naptárat kínálnak. Ezek az egységesített kommunikációs és csoportmunka megoldások legfőbb szolgáltatásai.

A konferencia során a Novell szakértői a végponti biztonság, az adatközpontok automatizálása és a csoportmunka témaköreit is érintik. Az Interop New York konferencián az adatközponti virtualizáció felügyelete mellett többek között a szervezeten belüli végpontok védelméről, a rendszerfelügyeletről valamint a vállalati csoportmunkáról is tartanak előadásokat. A résztvevők megismerhetik azokat a kritikus informatikai felügyeleti és termelékenységi problémákat, amelyekkel manapság szembesülnek, és azokat az eszközöket és megoldásokat, amelyek segíthetik ezek sikeres megoldását.