Hírek

A Novell “ígéretes” (“Promising”) gyártói értékelést kapott a vezető elemzőcégtől

  • A Novell továbbra is vezető szerepet tölt be a felhasználói erőforrás-kiosztás és a hozzáféréskezelés illetve a vállalati egypontos bejelentkezés területén

Budapest, 2009. április 22. – A Novell a mai napon bejelentette, hogy a Gartner, Inc., a globális információtechnológiai iparág vezető kutatás- és elemzésszállítója legutóbbi gyártóértékelési tanulmányában a céget összesítésben az “ígéretes” (“Promising”) értékeléssel látta el.

A Gartner tanulmánya alapján készült magyar nyelvű összefoglaló itt található.

A teljes, angol nyelvű tanulmányt a http://mediaproducts.gartner.com/reprints/novell/vol3/article1/article1.html címen olvashatja.

A Gartner Vendor Rating gyártóértékeléséről

A Vendor Rating a Gartner, Inc. által 2008-ban bejegyzett védjegy, felhasználása engedéllyel történik. A Vendor Rating egy gyártó teljes körű értékelése, amely nem csupán az adott gyártó egyetlen piacon elfoglalt helyére terjed ki. Az értékelés a Gartner által a gyártó egy termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó elképzeléseinek és tevékenységeinek elemzésén alapul, amely során figyelembe veszik a Gartner által felmért ügyféligényeket is. Az elemzés nem a piacon szereplő versenytársak összehasonlítását tűzi ki céljául. A Gartner nem alkot értékítéletet a Vendor Rating értékelésben megjelenő gyártókról, termékekről vagy szolgáltatásokról, és nem tanácsolja a technológia felhasználóinak, hogy csak a legmagasabb besorolású szállítókat válasszák. A Gartner elhárít a kutatást érintő minden közvetett vagy közvetlen garanciális igényt, beleértve az értékesítési lehetőségekkel vagy egy meghatározott célra történő felhasználással kapcsolatos igényeket is.

A Novellről

A Novell Inc. (Nasdaq: NOVL) a vállalati szoftvermegoldások egyik vezető szállítója. A Novell világszerte vezető szerepet tölt be a nyílt forráskódú vállalati operációs rendszerek, valamint a heterogén informatikai környezetek működtetéséhez és integrálásához szükséges biztonsági és rendszerfelügyeleti szolgáltatások területén. Az új Novell kiemelt területein - Linux, Biztonság, Rendszerfelügyelet - megbízható vállalati megoldásokat szállít a munkaállomásoktól az adatközpontokig. A Novell vállalati megoldásai és széles körű partnerkapcsolatai révén olyan termékportfólióval rendelkezik, amelynek segítségével az ügyfelek csökkenthetik a költségeket, a biztonsági kockázatokat, és az egyre összetettebb informatikai rendszerek bonyolultságát. További információért kérjük, látogasson el a http://www.novell.hu weboldalra.