Novell Home

Partneri megoldások A-Z-ig

Aquis Informatika Zrt.

 • MultiworX.Net HelpDesk rendszer – MultiWorX(R) HelpDesk megoldása a ZENworks Asset Management adatait felhasználva teszi hatékonyabbá az informatikai kiszolgáló tevékenységet, és többek között biztosítja, hogy az elvégzett feladatok pontosan riportálhatóak legyenek.
  további információ [PDF]

Deltha Rendszerház Kft.

 • PortalWare termékcsalád a költséghatékony webes megjelenéshez Linux alapú környezetben – Szükségét érzi, hogy bekerüljön a világ üzleti vérkeringésébe? Új értékesítési csatornákat keres? Ki akarja aknázni a megváltozott technológiai környezet által biztosított lehetőségeket? Mindezt költséghatékonyan, biztonságosan, üzembiztos alapokon akarja megvalósítani? A PortalWare termékcsalád használatával az Interneten történő megjelenéshez mindezen kihívásokra eredményesen válaszolhat.
  további információ [PDF]

Different Fejlesztő Kft.

 • Different Önkormányzati Iratkezelő és Iktató Rendszer Linux platformon – Nincs többé elkallódott irat, elfelejtett ügy. A Different Kft. megoldásával egy könnyen kezelhető, hatékony, egységes és áttekinthető ügyiratkezelés és iktatás valósítható meg minden önkormányzat számára.
  további információ [PDF]

 • Different Module Portal: az integrált vállalati portál megoldás Linux környezetben is – Different Module Portal: külső és belső web alapú kommunikáció, a vállalaton belüli információk és dokumentumok elérése, hatékony csoportmunka, vezetői információs és döntéstámogató rendszer, az üzleti folyamatok változásainak gyors követése, más rendszerek adataihoz való egyszerű hozzáférés - és mindez egy teljesen testreszabható, egységes, integrált felületről.
  további információ [PDF]

IND Kft.

 • IND KET-KIT Internetes önkormányzati ügyintézés Linux platformon is – Most már Linux környezetben is működő megoldás a Ket. által előírt törvényi kötelezettségeknek való megfelelésre és a lakossággal, vállalkozásokkal való kapcsolat hatékonyabbá tételére.
  további információ [PDF]

ponte.hu Kft.

 • A ponte.hu Kft. DOKK nevű megoldása több mint egy portál és Linux platformon is könnyen futtatható Ha kialakítandó portáljához egy biztonságosan üzemelő, bővíthető és Magyarországon számos referenciával rendelkező megoldást keres, akkor a DOKK egy jó választás az Ön számára. A rendszer megkapta a SUSE LINUX READY minősítést, amely igazolja, hogy SUSE Linux Enterprise 10 szerver és kliens környezetben is kiválóan működik.
  további információ [PDF]

© 2015 Micro Focus