Novell is now a part of Micro Focus

DHS Best Business Partner 2002

Novell Nederland uitgeroepen tot DHS Best Business Partner 2002

Oss | March 11, 2003

DHS Informatisering heeft Novell Nederland uitgeroepen tot 'DHS Best Business Partner 2002'. Het automatiseringsbedrijf DHS Informatisering in Oss reikt deze award dit jaar voor het eerst uit. Doel is de samenwerking tussen DHS Informatisering en haar partners te bevorderen. Novell werd gekozen uit drie genomineerden.

Novell Nederland heeft de award gekregen door zijn pro-actieve houding zowel in de informatievoorziening en support rondom nieuwe producten als in projecten. Zo realiseerde DHS Informatisering in intensieve samenwerking met Novell voor de gemeente Den Bosch een oplossing voor eGovernment op basis van Novell GroupWise 6 in een cluster. Voor Novell betekende deze toepassing van GroupWise 6 een primeur in de Benelux.

Bij de toekenning van de 'DHS Best Business Partner 2002' award wordt gekeken naar de samenwerking van de genomineerden en DHS in projecten bij klanten van DHS. De wijze waarop trajecten met nieuwe klanten door Novell in samenwerking met DHS worden opgepakt, is een duidelijke onderscheidende factor. Naast technische en commerciële ondersteuning, vindt DHS het belangrijk dat de partner een actieve inbreng heeft in oplossingen die worden voorgesteld. Belangrijk is ook de mate waarin de partner DHS informeert over productontwikkeling. Deze intensieve samenwerking heeft voor DHS geleid tot een sterke omzetgroei in 2002.

Peter Verboven, adjunct directeur DHS Informatisering: "De samenwerking tussen DHS Informatisering en Novell heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Wij streven ernaar om deze samenwerking verder uit te diepen, en daarmee de status als kennispartner bij onze gezamenlijke relaties te verstevigen''. Bram Haasnoot, directeur Novell Nederland, over de samenwerking: "DHS is een organisatie die steeds zoekt naar nieuwe mogelijkheden en maximale toegevoegde waarde voor hun klanten. Op basis van die instelling zijn zij in staat om de oplossingen van Novell te omgeven met die zorg en kennis die leiden tot een optimaal resultaat dat effectief bijdraagt aan de bedrijfsprocessen hun klanten. Hun succes is ons succes.


Over DHS Informatisering
DHS Informatisering is een vooraanstaande leverancier van oplossingen op het gebied van automatisering, met vestigingen in Oss en Apeldoorn. De kernactiviteit is het aanleggen van een gedegen infrastructuur. De activiteiten van DHS informatisering richten zich op een aantal terreinen: advisering, ontwerp, levering, implementatie en het onderhouden van netwerken en training van medewerkers van onze relaties. De visie en strategische doelstellingen van onze relaties vormen de grondslag voor onze oplossingen. Ons uitgebreide dienstenpakket varieert van consultancy, service en training tot de volledige nazorg van de automatisering. Hiermee onderscheiden wij ons binnen de automatiseringsbranche van andere partijen. Het midden en zuiden van Nederland is het belangrijkste werkterrein voor DHS Informatisering en wij richten ons op de volgende marktsegmenten: lokale overheid, gezondheidszorg, educatie en handel, industrie en dienstverlening.

Over Novell Nederland
Novell is leverancier van informatieoplossingen die organisaties helpt bij het succesvol integreren en efficiënt toepassen van netwerken. Novell zorgt voor veilig identiteitsbeheer (Novell Nsure), de ontwikkeling van webapplicaties (Novell exteNd) en netwerkservices over meerdere platforms (Novell Nterprise). Deze oplossingen worden ondersteund door strategisch advies en professionele diensten (Novell Ngage). Novells visie van 'one Net' - een wereld zonder informatiegrenzen - helpt bedrijven op veilige en economisch verantwoorde wijze de waarde van hun informatie te benutten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.novell.nl.

About Novell

Novell, Inc. (Nasdaq: NOVL) delivers Software for the Open Enterprise™. With more than 50,000 customers in 43 countries, Novell helps customers manage, simplify, secure and integrate their technology environments by leveraging best-of-breed, open standards-based software. With over 20 years of experience, more than 5,000 employees, 5,000 partners and support centers around the world, Novell helps customers gain control over their IT operating environment while reducing cost. More information about Novell can be found at http://www.novell.com.

Novell is een gedeponeerd handelsmerk van Novell, Inc. In de Verenigde Staten en andere landen. SUSE is een handelsmerk van SUSE Linux Products GmbH, een Novell onderneming. *Linux is een gedeponeerd handelsmerk van Linus Torvalds. Alle overige handelsmerken van derden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.


Press ContactsChat Now

Ready to talk? Fill out the form below, or call .

* Required Fields

First Name is a required field
Last Name is a required field
Email is a required field
Company is a required field
Phone is a required field
City is a required field
Country is a required field
Address is a required field
Zip/Postal Code is a required field
State is a required field
Comments is a required field
I give Micro Focus and/or Micro Focus partners permission to contact me regarding Micro Focus products and services. View our Privacy Policy
is a required field

Request a Call

© Micro Focus