Cool Solutions

Returning to Last Used Directory with Attachments



By:

January 9, 2007 2:58 am

Reads:4,599

Comments:0

Score:Unrated

Problem

A Forum reader recently asked:

“When I click on the attachment icon I am taken to a directory I have never used before. When I click on the icon again, it takes me back to that
directory instead of the last directory that I attached from. How do I
set GroupWise to return to the last used directory when attaching items.”

And here’s the response from Joseph Marton …

Solution

Take a look in the registry in HKCU\Software\Novell\GroupWise\Client\File Locations. There may be a key in there referencing this path you’re seeing. If not, then try poking around in HKCU\Software\Novell\GroupWise\Client. I’ve seen something similar to this here before and the fix was blowing away a registry key referencing the path.

The user then reported …

“HKCU\Software\Novell\GroupWise\Client\FileLocations There is a string value in Default Attach. Deleting that value did the trick.

I also found after more research that there can also be a Default Save entry that will cause the same problem.”

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Categories: Uncategorized

Disclaimer: This content is not supported by Novell. It was contributed by a community member and is published "as is." It seems to have worked for at least one person, and might work for you. But please be sure to test it thoroughly before using it in a production environment.

Comment

RSS