Novell Cool Solutions

Solving a D101 Error: Can’t Connect to Restore Path as User

coolguys

By:

November 27, 2007 2:29 am

Reads:6,541

Comments:0

Score:Unrated

Print/PDF

Problem

A Forum reader recently asked:

“I can login as myself and connect to the restore area. But when I try to log in to the restore area as a recovered user that was deleted yesterday, I get a “D101 – User not found” error.

The restore area is on a different volume on the same server. The user was deleted yesterday and restored today using the Recover Deleted Account utility. I double-checked all the settings and they match what was in the Recover area to what is in the actual account.”

And here’s the response from Tim Toepp …

Solution

Here’s what I did:

1. Unload the POA.

2. Copy over the current nwguard and wphost.db files to the Backup location.

3. Start the POA.

Now it’s possible to log in to the Backup location with that deleted account.

Environment

  • NetWare 6.5 SP6
  • GroupWise 7.0.2
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading...Loading...

Categories: Uncategorized

0

Disclaimer: This content is not supported by Novell. It was contributed by a community member and is published "as is." It seems to have worked for at least one person, and might work for you. But please be sure to test it thoroughly before using it in a production environment.

Comment

RSS